Romesco de peix

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Agafem els musclos i les cloïsses, les obrim en un cassó amb un dit d'aigua i quan són oberts, colem el suc i ho reservem tot guardant els suc en un bol de vidre.
En una cassola marinera, posem un got de conyac i el flamegem. Seguidament, afegim tres cullerots de romesco i quatre cullerots fumet de peix. Quan comença a bullir, afegim: els musclos, les cloïsses i els talls de congre, salpebrats, però en cru. Quan veiem que el peix és mig cuit, afegim les mongetes, corregim de sal, deixem coure uns deu minuts més, i ja ho podrem servir amb la mateixa cassola.

30min

Notes

Aquesta recepta, la podem fer amb els seguents peixos : RAP, MUSSOLA,RAJADA, etc...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se