Tupina de llangonissa, llom i costella

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Llangonissa
  • Llom
  • Costella
  • Butifarra negra
  • Oli verge extra d'oliva arbequina
  • Pebre en gra

Elaboració

Per fer la tupina de llangonissa, deixeu que la llangonissa s'assequi una mica i talleu-la.
En una cassola poseu molt d'oli i,quan sigui calent,tireu-hi la llangonissa i fregui-la.
En un pot de vidre o tupi poseu la llangonissa amb uns quans grans de pebre negre i cobriu-la d'oli .Serveix el mateix oli de fregir i, si comvé, podeu afegir-n'hi de cru.
La mateixa recepta serveix per a la butifarra negra, la costella i el llom.
Tapeu el pot quan l'oli sigui fred, altrament es faria malbé i no es conservaria

Notes

Es pot acompayar amb salsa de tomàquet, una samfaina, unes patates...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3930 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: