Perdiu amb mongetes i cols de brussel·les
Categoria:
Carns
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Perdiu
- 1 Carbassó
- 1/2 l Caldo de pollastre i verdura
- 3 Tomates de la pera
- 1 Carrota
- 300g de mongeta blanca o "Flageolets verts"
- 2 Cebes de Figueres
- Mantega
- 10 Cols de Brussel·les
- Oli
- Sal
- Pebre negre
2 racions
Elaboració
Bullim dos minuts les cols de brussel·les, fins que canviïn de textura i les reservem, guardem també un xic de suc de cocció.
Marquem les perdius, ja tallades per la meitat, en una cassola amb oli i les reservem també.
A la mateixa cassola on hem passat les perdius, hi afegim un xic de mantega i fem un sofregit amb la ceba, la carrota, el carbassó i les tomates, tot aixo tallat a juliana i a foc molt lent.
Mentrestant amb una paella amb oli i mantega coure una mica els "flageolets" o les mongetes, reservar també.
Quan el sofregit estigui ben concentrat hi afegim la perdiu i un raig de brandy.
Passats uns minuts aboquem 1/2 l de caldo.
Un cop reduït el caldo hi tirarem les cols amb raig del seu líquid de cocció.
Passats uns minuts més hi afegim les mongetes o "flageolets".
Quan ho tinguem tot lligat ho tindrem llest per servir.
Bon profit!!
1h 30min
Notes
Es pot fer també sense mongetes.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2792 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.