Perdiu amb mongetes i cols de brussel·les

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 Perdiu
  • 1 Carbassó
  • 1/2 l Caldo de pollastre i verdura
  • 3 Tomates de la pera
  • 1 Carrota
  • 300g de mongeta blanca o "Flageolets verts"
  • 2 Cebes de Figueres
  • Mantega
  • 10 Cols de Brussel·les
  • Oli
  • Sal
  • Pebre negre

2 racions

Elaboració

Bullim dos minuts les cols de brussel·les, fins que canviïn de textura i les reservem, guardem també un xic de suc de cocció.
Marquem les perdius, ja tallades per la meitat, en una cassola amb oli i les reservem també.
A la mateixa cassola on hem passat les perdius, hi afegim un xic de mantega i fem un sofregit amb la ceba, la carrota, el carbassó i les tomates, tot aixo tallat a juliana i a foc molt lent.
Mentrestant amb una paella amb oli i mantega coure una mica els "flageolets" o les mongetes, reservar també.
Quan el sofregit estigui ben concentrat hi afegim la perdiu i un raig de brandy.
Passats uns minuts aboquem 1/2 l de caldo.
Un cop reduït el caldo hi tirarem les cols amb raig del seu líquid de cocció.
Passats uns minuts més hi afegim les mongetes o "flageolets".
Quan ho tinguem tot lligat ho tindrem llest per servir.
Bon profit!!

1h 30min

Notes

Es pot fer també sense mongetes.


Recepta de cuina de Perdiu amb mongetes i cols de brussel·les
Gairebé acabat...
per Jou Muntada Gratacós

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2792 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: