Botifarra al vi
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 2 Botifarres
- Raig de vi
- Romaní
- Arròs bomba
2 racions
Elaboració
Posem les dues botifarres en una paella, tirem vi negre fins una mica mes de la meitat de la botifarra i deixem fer a foc lent. Els hi donem la volta de tant en tant.
Quan hagi reduït força el vi afegim un pols de romaní.
Quan gairebé no quedi vi tirem un raig d'oli d'oliva i al cap d'una volteta ja ho tenim llest.
Per acompanyar normalment faig una mica d'arròs blanc i l'hi aboco el suc restant de les botifarres pel damunt.
20min
Notes
És un dels meus esmorzars preferits...passa b!!
Podeu fer-lo també amb vi blanc.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3668 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.