Flam de cafè

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un litre de llet sencera
  • 200 grams de sucre
  • Una branca de canyella
  • Tres cullerades grosses de cafè soluble
  • Set ous sencers

7 racions

Utensilis

Set flameretes de mida mitjana
Una safata fonda per anar al forn
Dos fulls de paper de diari

Elaboració

En un cassó, posem a bullir la llet, juntament amb. el sucre, la canyella i el cafè.
Quan ja ha bullit, ho deixem refredar.
Tot seguit, afegim els ous i ho batem amb la batedora elèctrica.
Omplim les flameretes fins a dalt, i les posem a la safata per anar al forn, havent possat abans, uns fulls de paper de diari, per que l'aigua no bulli.
Omplim la safata amb aigua freda, fins arribar a tres parts d'altura de les flameretes.
Ho enfornem a 180º, uns 45 minuts, i si punxem amb un escuradents, i surt net, és senyal que ja són cuits.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3679 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Bona nit. Sr Quim,estic molt contenta que torni a posar receptes al seu bloc, perque hi ha molta gent que el segueix i ho agrairá
salutaçions
Quim Lleonart diu:
Amiga Fernanda, gracies per la seva reflexió, i li desitxo que tingui una bona revetlla de Sant Joan. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: