Flam de cafè
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Flam
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un litre de llet sencera
- 200 grams de sucre
- Una branca de canyella
- Tres cullerades grosses de cafè soluble
- Set ous sencers
7 racions
Utensilis
Set flameretes de mida mitjana
Una safata fonda per anar al forn
Dos fulls de paper de diari
Elaboració
En un cassó, posem a bullir la llet, juntament amb. el sucre, la canyella i el cafè.
Quan ja ha bullit, ho deixem refredar.
Tot seguit, afegim els ous i ho batem amb la batedora elèctrica.
Omplim les flameretes fins a dalt, i les posem a la safata per anar al forn, havent possat abans, uns fulls de paper de diari, per que l'aigua no bulli.
Omplim la safata amb aigua freda, fins arribar a tres parts d'altura de les flameretes.
Ho enfornem a 180º, uns 45 minuts, i si punxem amb un escuradents, i surt net, és senyal que ja són cuits.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3679 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.