Estofat de jarret de poltre amb olives trencades

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de jarret de poltre
  • Sal i pebre negre en pols
  • Sis alls pelats i aixafats
  • Tomàquet fregit de pot
  • Dues fulles de llorer
  • Una ceba picada
  • 250 grams d'olives verdes trencades
  • Pa fregit
  • Ametlles torrades
  • Julivert
  • Ví blanc
  • Sis patates pelades i trencades (no tallades)

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Uns estalvis de vímet
Una batedora elèctrica

Elaboració

En una cassola fonda, fregim la carn amb oli d'oliva. Seguidament, afegim : la ceba picada, el llorer, un toc de tomàquet, tres grans d'all, i un raig de vi blanc.
Seguidament, posem aigua, fins cobrir la carn, i baixem el foc.
A part, fem una picada amb : un gra d'all, ametlles torrades, julivert, i pa fregit.
Ho passem per la batedora elèctrica i hi afegim una mica de aigua.
Quan la carn ja és gairebé cuita, afegim : les patates, la picada, i les olives trencades.
Deixem que s'acabi de coure, ho corregim de sal, i ja ho podem servir a taula.

1h

Notes

Aquesta recepta, la fem a casa meva, ja fa més de quaranta anys, i a la meva dona, l'hi va ensenyar a fer la seva àvia. Es pot fer també amb jarret o garreta de vedella.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

734 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: