Pit de xai a la jardinera
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre pits de xai tallats a trossos regulars.
- Tres cebes tallades a juliana
- Sis grans d'all pelats
- Un grapat de grans de pebre negre
- Tres fulles de llorer
- Un pot de pebrot vermell tallat a tires
- Vi blanc
- Oli d'oliva
- Sal
- Mig quilo de farnat de verdures congelat (ensalada russa)
- Brou de pollastre
- Conyac
6 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Elaboració
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim : la ceba, els alls, el llorer, i els pebrots tallats a tires.
Seguidament, afegim : un raig de vi, un raig de conyac, i els grans de pebre negre.
Després, ho cobrim amb el brou, i hi afegim la bossa de farnat i quan és mig cuit, afegim els talls de pit salpebrats en cru, abaixem el foc, i deixem que cogui tot plegat, fins que estigui cuit, corregim de sal i ja ho podem servir.
40min
Etiquetes: La cuina del pit de xai Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1872 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.