Arròs negre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una paellera per sis comensals
Uns estalvis de vímet

Elaboració

Posem la paellera al foc, hi posem : la marca, l'arròs, la picada i els tres sobres de tinta. Ho remenem ben remenat, i tot seguit afegim el fumet, fins arribar a les nanses.
Ho corregim de sal, i ho enfornem a 180º, fins que l'arròs, és cuit.
La gracia d'aquest arròs, és que quan es cou en el forn, fa pel damunt una crosta amb la tinta, que és ex-cel-lent.
Seguidament, ja la podem servir a taula amb uns estalvis de vímet a sota.

40min

Notes

Quant feu aquest arròs, us demano per favor, !! no hi poseu allioli al servir-lo !!
Si l'arròs negre la feu amb tinta natural, tingueu en compte de fer-la bullir abans amb una mica de brou de peix, doncs la tinta al natural, és altament tòxica.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se