Plàtans al tofe
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre plàtans mitjans (un per comensal)
- Mig litre de nata líquida
- Un pot de nata en esprai
- Mantega (no margarina)
- 300 grams de sucre
- Un raig de conyac
- Quatre ous batuts
- Farina
- Pa ratllat
- Oli de Girasol
- Paper de cuina
4 racions
Utensilis
Un batedor de varetes
Un cassó gran
Paper de cuina
Elaboració
Agafem els plàtans, i els tallem en quatre trossos (primer a lo llarg en dues meitats, i després a lo ample).
Els passem: per farina, després per ou batut, i ja per fi els passem pel pa ratllat.
Seguidament, els fregim en una paella amb oli de Girasol, i quan són fregits, els posem damunt un paper de cuina. Els posem en forma de creu en plats individuals, i els reservem.
A part en un cassó, posem el sucre, una mica d'aigua, i fem un caramel. Quan ja està fet un caramel de color fosc i afegim la nata líquida, la mantega, i un raig de conyac, i anem remenant amb les varetes fins que tenim una crema ben fina.
Cobrim els plàtans amb aquesta crema, i en el centre dels plàtans, fem un rosetó amb la nata en esprai, i ja els tenim llestos per servir.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1028 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.