Blanqueta de gall dindi al cava

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze blanquetes de gall dindi ( la blanqueta, és la cuixeta de la part de l'ala )
  • Una ampolla de cava brut nature
  • Dues fulles de llorer
  • Una ceba tallada a brunoise ( a quadrets )
  • Tres alls pelats
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Tomàquet fregit ( de pot )
  • Vint prunes sense pinyol
  • 50 grams de pinyons

6 racions

Elaboració

En ua cassola de terrissa, posem a fregir en oli d'oliva, les blanquetes salpebrades.
Quan són rosses, afegim : la ceba, els alls, el llorer, i un toc de tomàquet fregit.
A part, en un cassó, escaldem amb aigua bullint, els pinyons i les prunes, i ho reservem.
Quan tot plegat, és mig cuit, afegim mitja ampolla de cava, i els pinyons, i les prunes, i deixem que s'acabi de coure a foc ben baix, fins que tot plegat és cuit.

1h

Notes

Penseu que, quan cuinem amb : cava o cervesa, són líquids que no redueixen, si no que el carbonic que porten, ajuden a coure les carns. Per això podreu observar que sempre conserven el matix volum de liquid.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1722 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: