Blanqueta de gall dindi al cava
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze blanquetes de gall dindi ( la blanqueta, és la cuixeta de la part de l'ala )
- Una ampolla de cava brut nature
- Dues fulles de llorer
- Una ceba tallada a brunoise ( a quadrets )
- Tres alls pelats
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Tomàquet fregit ( de pot )
- Vint prunes sense pinyol
- 50 grams de pinyons
6 racions
Elaboració
En ua cassola de terrissa, posem a fregir en oli d'oliva, les blanquetes salpebrades.
Quan són rosses, afegim : la ceba, els alls, el llorer, i un toc de tomàquet fregit.
A part, en un cassó, escaldem amb aigua bullint, els pinyons i les prunes, i ho reservem.
Quan tot plegat, és mig cuit, afegim mitja ampolla de cava, i els pinyons, i les prunes, i deixem que s'acabi de coure a foc ben baix, fins que tot plegat és cuit.
1h
Notes
Penseu que, quan cuinem amb : cava o cervesa, són líquids que no redueixen, si no que el carbonic que porten, ajuden a coure les carns. Per això podreu observar que sempre conserven el matix volum de liquid.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1722 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.