Truita de patates

Ingredients

  • 4 patates mitjanes
  • 6 ous
  • 1 ceba
  • Oli i sal

4 racions

Utensilis

paella, plat fondo, plat pla, forquilla

Elaboració

Tallar les patates a quadrets petits junt amb la ceba
Posar la paella al foc amb l'oli i afegir les patates
Coure a foc lent
A part batre els ous
Quan les patates estan el punt tirar l'ou
Coure d'un costat, girar-la i coure-la de l'altre costat

30min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6601 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Pereta diu:
una foto de la truita

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: