Rissotto de bolets i esparrecs triguers
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 250 gr. d'arròs
- 50 gr. de ceps
- 100 gr. d'espàrrecs triguers
- Una cullerada de mantega
- 100 gr. de Parmesano ratllat
- Una ceba petita
- Dos dents d'all
- Oli
- Sal i pebre al gust
- 500 ml. de brou de bolets o aigua
4 racions
Utensilis
una paella fonda
cullera de fusta per remenar
Elaboració
Sofregir en una paella la ceba i l'all.
Abans de que s'acabi de dorar afegir els ceps i els esparrecs tallats i deixar que s'acabi de sofregir tot junt.
Afegir l'arròs i remenar fins que es torni transparent.
Agregar el brou i deixar fins que s'acabi de fer l'arròs.
Afegir la mantega i remenar-ho bé, tot seguit posar el formatge ratllat i tornar a remenar fins que quedi cremòs.
30min
Notes
Vigilar l'arròs, abans de ficar la mantega i el formatge, ha de ser caldós no sec, si cal ficar mes brou.
Etiquetes: Arros La Segarra Torà Primers Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2800 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.