Morros de xai a la brasa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos morros de xai, per comensal
  • Sal
  • Allioli
  • Pa de pagès

1 racions

Elaboració

Primerament, socarrimem els morros en el foc, per treurels-hi els pels que tenen.
Després, amb l'ajud de un ganivet, els rasquem ben rascats, i els posem a la brasa, amb la pell a sota, i els salpebrem. Deixem que vagin coent-se, tot donant-hi la volta de tant en tant, i quan són cuits, ja els podrem servir acompanyats de pa de pagès, i allioli.

40min

Notes

Aquest plat, és una mica dificil de fer, perque els morros de xai, costen una mica de trobar, pero si tenim amistat amb el carnisser, es posible que els aconsegueixi.
Aquest es un plat, que s'ha de fer sobretot a la brasa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

855 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: