Morros de xai a la brasa
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos morros de xai, per comensal
- Sal
- Allioli
- Pa de pagès
1 racions
Elaboració
Primerament, socarrimem els morros en el foc, per treurels-hi els pels que tenen.
Després, amb l'ajud de un ganivet, els rasquem ben rascats, i els posem a la brasa, amb la pell a sota, i els salpebrem. Deixem que vagin coent-se, tot donant-hi la volta de tant en tant, i quan són cuits, ja els podrem servir acompanyats de pa de pagès, i allioli.
40min
Notes
Aquest plat, és una mica dificil de fer, perque els morros de xai, costen una mica de trobar, pero si tenim amistat amb el carnisser, es posible que els aconsegueixi.
Aquest es un plat, que s'ha de fer sobretot a la brasa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
855 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.