Bunyols de vent

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • .1/4 de litre d'aigua
  • .125 g. de farina
  • .100 g. de mantega o margarina (a trossos)
  • .4 ous petits
  • .1 pessic de sal
  • .sucre de llustre
  • .Una mica de comí
  • .Una mica d'anís

4 racions

Utensilis

Paella

Elaboració

1-Poseu en un cassó l'aigua freda amb mantega i la sal.
2-Escalfeu-ho i aneu-ho remenant fins que la mantega es desfaci. (Abans que l'aigua bulli).
3-Quan estigui bullint remeneu uns segons amb un batedor i just després tireu-hi la farina, tota d'una vegada.
4-Doneu-hi una remenada enèrgica amb el batedor i acabeu de remenar amb una espàtula o cullera de fusta.
5-Traieu el cassó del foc i afegiu-hi dos ous i torneu a remenar.

6-Després poseu-hi una mica de comí, anís i els altres dos ous i treballeu-ho de la mateixa manera. La pasta ha de quedar una mica espesa, per aquesta raó; els altres dos ous no sempre fan falta.
7-Agafeu la pasta a cullerades i tireu-la en una paella amb força oli, no massa calent.
8-Deixeu que es vagin fregint (la cuita es lenta), es van estofant a poc a poc i ells mateixos (si la pasta està ben feta) es van girant.

9-Quan ja estiguin daurats, es poden treure.
10-Es poden servir amb el sucre de llustre, o farcits de melmelada, crema o nata; però ensucrar-los igualment.
Bon profit!

20min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1825 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: