Bunyols de vent
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Bunyols
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- .1/4 de litre d'aigua
- .125 g. de farina
- .100 g. de mantega o margarina (a trossos)
- .4 ous petits
- .1 pessic de sal
- .sucre de llustre
- .Una mica de comí
- .Una mica d'anís
4 racions
Utensilis
Paella
Elaboració
1-Poseu en un cassó l'aigua freda amb mantega i la sal.
2-Escalfeu-ho i aneu-ho remenant fins que la mantega es desfaci. (Abans que l'aigua bulli).
3-Quan estigui bullint remeneu uns segons amb un batedor i just després tireu-hi la farina, tota d'una vegada.
4-Doneu-hi una remenada enèrgica amb el batedor i acabeu de remenar amb una espàtula o cullera de fusta.
5-Traieu el cassó del foc i afegiu-hi dos ous i torneu a remenar.
6-Després poseu-hi una mica de comí, anís i els altres dos ous i treballeu-ho de la mateixa manera. La pasta ha de quedar una mica espesa, per aquesta raó; els altres dos ous no sempre fan falta.
7-Agafeu la pasta a cullerades i tireu-la en una paella amb força oli, no massa calent.
8-Deixeu que es vagin fregint (la cuita es lenta), es van estofant a poc a poc i ells mateixos (si la pasta està ben feta) es van girant.
9-Quan ja estiguin daurats, es poden treure.
10-Es poden servir amb el sucre de llustre, o farcits de melmelada, crema o nata; però ensucrar-los igualment.
Bon profit!
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1825 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.