Filet al forn
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Espanya
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un filet (porc o vedella)
- 8 o 10 alls
- Pebre en pols
- Pebre en gra
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
1-Primer de tot li posem sal i pebre en pols al filet i el posem en una safata fonda (apta pel forn).
2-Després li posem els alls sense pelar, els grans de pebre, i ho cobrim tot amb l'oli.
3-Ho deixem reposar unes 5 hores.
4-Quan ja ha reposat el posem al forn a 220ºC i ho deixem coure 30-45 minuts.
5-Quan es vegi una mica torrat es gira i es deixa 10-15 minuts més.
6-Es treu del forn i ja estarà a punt per servir (tallat)
10min
Notes
Es pot acompanyar amb patates, salsa de ceps...
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8772 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.