Calamars a la romana

Ingredients

  • 1 kg calamars
  • Un ou
  • Cervesa
  • 3 o 4 cullerades de farina
  • Sal.

4 racions

Elaboració

Agafem els calamars el netejem i els tallem a rodelles i escorrem. En un bol posem l’ou, la cervesa, la farina i un polset de sal. Ho anem barrejant fins que quedi espès, per saber si falta o no farina, enfonsem el dit a la pasta, i si la pasta rellisca pel dit vol dir que en falta. Agafem tots els calamars hi els posem dins el bol. Agafem una paella i hi posem oli, bastant. Quan l’oli ja estigui calent, ho sabrem tirant-hi una mica de la pasta que ha de quedar recollida, sense escampar-se, anem tirant els calamars de pocs en pocs. En el moment de tirar-los els calamars s’enfonsen, però al cap d’una estona pugen, suren, i aleshores els hem de treure de la paella, si els deixéssim més estona quedarien massa fets. Però s’han de menjar al moment. (*)Es poden servir amb llimona, va a gust de cadascú.

10min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3505 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Està molt be aquesta recepta , amb la cerbesa. Et recomano si t´agrada experienciar amb la cuina, l´aigua de vichi per fer la pasta de arrebossar, si ho proves ja hem diràs el que. Però m´ha agradat molt aquesta recepta amb cerbesa, la provaré.
El Algú diu:
Gracies, ja ho provaré i ja veurem que tal.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: