Calamars a la romana
Ingredients
- 1 kg calamars
- Un ou
- Cervesa
- 3 o 4 cullerades de farina
- Sal.
4 racions
Elaboració
Agafem els calamars el netejem i els tallem a rodelles i escorrem. En un bol posem l’ou, la cervesa, la farina i un polset de sal. Ho anem barrejant fins que quedi espès, per saber si falta o no farina, enfonsem el dit a la pasta, i si la pasta rellisca pel dit vol dir que en falta. Agafem tots els calamars hi els posem dins el bol. Agafem una paella i hi posem oli, bastant. Quan l’oli ja estigui calent, ho sabrem tirant-hi una mica de la pasta que ha de quedar recollida, sense escampar-se, anem tirant els calamars de pocs en pocs. En el moment de tirar-los els calamars s’enfonsen, però al cap d’una estona pugen, suren, i aleshores els hem de treure de la paella, si els deixéssim més estona quedarien massa fets. Però s’han de menjar al moment. (*)Es poden servir amb llimona, va a gust de cadascú.
10min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3505 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.