Ous a la Mallorquina
Categoria:
Ous i làctics
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Palma
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit ous
- Dotze rodelles de sobrassada de Mallorca
- Tomàquet fregit de pot
- Pèsols de pot
- Sal
4 racions
Utensilis
Quatre cassoletes de terrissa, de mida mitjana
Elaboració
Agafem quatre cassoletes de terrissa, i en el fons, hi posem tomàquet fregit. Seguidament, posem tres rodelles de sobrassada, per cassola, i després, esclatem dos ous, hi posem un grapadet de pèsols, ho espolsem amb un xic de sal, i ho enfornem a 180º, fins que els ous, ja estan cuallats.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3719 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.