Ous a la Mallorquina

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Palma
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Vuit ous
  • Dotze rodelles de sobrassada de Mallorca
  • Tomàquet fregit de pot
  • Pèsols de pot
  • Sal

4 racions

Utensilis

Quatre cassoletes de terrissa, de mida mitjana

Elaboració

Agafem quatre cassoletes de terrissa, i en el fons, hi posem tomàquet fregit. Seguidament, posem tres rodelles de sobrassada, per cassola, i després, esclatem dos ous, hi posem un grapadet de pèsols, ho espolsem amb un xic de sal, i ho enfornem a 180º, fins que els ous, ja estan cuallats.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3719 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: