Rap a l'all cremat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera, de ferro colat.
Uns estalvis

Elaboració

Agafem la cua de rap, i la tallem en rodanxes, d'un dit aprox. Les salem i les reservem.
En una cassola marinera, amb oli d'oliva, fregim els alls, fins que siguin ben daurats.
Afegim : tres cullerots de sofregit de tomàquet, un got de vi blanc, una culleradeta de pebre vermell, i el fumet de peix, necessari per coure les patates.
Quan arrenqui el bull, afegim les patates cascades, i deixem que es coguin.
Quan són mig cuites, posem dos talls de rap per comensal, corregim de sal, i quan tot plegat és cuit, ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h

Notes

Aquesta recepta, me la va ensenyar a fer, un cosi meu, que és pescador, a Vilanova i la Geltrú.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se