Bacallà amb romesco, amb mongetes de Santa Pau

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Cassola marinera metàl·lica
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, farem el romesco com explico a la meva recepta, i un copo fet el reservem.
Tot seguit, farem el fumet de peix com explico a la meva recepta, un cop fet el colem i el reservem.
A part, enfarinem els talls de bacallà i els fregim per les dues cares fins que estiguin daurats, i els posem damunt un paper de cuina per treure l'excés d'oli, i els reservem.
A continuació, posem mig got de conyac a la cassola on farem el romesco, i ho flamegem tenint cura amb la campana de la cuina, i tot seguit afegim tres cullerots de romesco, i tres cullerots de fumet de peix, i ho remenem amb el batedor de varetes, i seguidament, afegim les mongetes de Santa Pau i els talls de bacallà, donem unes sacsejades amb les nanses de la cassola, corregim de sal, i ho deixem coure cinc minuts, apaguem el foc, i deixem reposar cinc minuts més abans de servir a taula en plats individuals.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se