Pilotes de cigrons (Falàfel) sobre amanida de tomàquet

Ingredients

Per a les pilotes de cigrons:

Per a l'amanida de tomàquet:

2 racions

Elaboració

En una olla amb aigua i sal, es posen a bullir a foc lent els cigrons que han estat en remull unes dotze hores. Quan veiem que comencen a estar tous, apagarem el foc, els colarem i deixarem que es refredin.
En un recipent fondo, axafarem els cigrons amb l'ajuda d'una forquilla i li afegirem les cebes tendres tallades ben fines incloent-hi les cues verdes, els pinyons, l'ou, el suc de mitja llimona, la sal, el pebre vermell picant i el comí en pols i ho remanarem tot fins que quedi una pasta. Si veiem que queda molt espessa, li podem afegir un rajolinet d'oli d'oliva. Deixem que reposi una mitja hora. Amb l'ajuda de dues culleres, fem les pilotes i les passem pel pa ratllat.
En una paella posem a escalfar oli d'oliva suficient per a cubrir les pilotes. Quan l'oli està al seu punt, fregim les pilotes a foc mitjà fins que quedin dorades. Les treiem i les posem sobre paper de cuina per tal que treguin l'oli.
En una plata per amanides, li posem els tomàquets tallats a daus. Ho amanim amb sal, pebre negre, canyella en pols, el suc de mitja llimona i un rajolí d'oli d'oliva verge. Per damont li posem les pilotes i ja es pot servir.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se