Sípia estofada, amb patates i pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa fonda
Uns estalvis

Elaboració

En una cassola de terrissa fonda amb oli d'oliva, fregim : la ceba picolada, els alls, el llorer, i les sípies tallades a trossos regulars. Seguidament, afegim el sofregit de tomàquet, i un raig de vi blanc. Quan tot plegat és mig fregit, afegim el fumet de peix, en quantitat suficient per coure la sípia i les patates.
A part, fem una picada amb : un all pelat, julivert, pa fregit, un toc de colorant, un grapat d'ametlles, i una cullerada de xocolata en pols.
Un cop passat per la batedora elèctrica, ho afegim a la cassola, juntament amb els pèsols.
Tot seguit, afegim les patates, ho corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que tant la sípia, com les patates, siguin cuites.
Ho podem servir a taula, en la mateixa cassola, amb uns estalvis a sota.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se