Arengades o sardines de costa sobre llit de pebrot vermell
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 3 arengades fresques, 1 pebrot vermell, oli.
1 racions
Elaboració
Obrir i netejar les arengades, en una paella fregir-les amb oli d' oliva. Apart en un plat posar el pebrot vermell a tires.
Presentar el plat amb les arengades sobre les tires de pebrot i amb una mica del oli de la paella de fregir-les al damunt.
Es un plat molt senzill de fer i molt gustós , sobretot per la barreja de dolç i salat dels productes. Al pebrot no hi poso sal perqué les arengades ja en porten.
Es un petit record per la meva àvia que sempre mel feia cuan jo era petita i encara ara en gaudeixo com una nena del plat.
Etiquetes: Arengades Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4257 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.