Platillo de presa de porc, amb cansalada, i cols de brusel-les

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una paella gran
Una cassola de terrissa gran

Elaboració

En un cassó amb aigua i sal, bullim les cols de brussel·lès, i quan són cuites, les escorrem, les tallem en dues meitats, les enfarinem i les fregim en oli d'oliva. Seguidament, les posem damunt un paper de cuina, i les reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim la cansalada, i deixem que es faci rostillons.
La traiem, i la deixem damunt un paper de cuina, i la reservem.
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim la presa, salpebrada. Quan és rossejada, afegim: la ceba picolada, els alls i el llorer. Passada una estona, afegim tomàquet fregit.
Després, afegim un raig de conyac, i vi ranci. Quan na reduït, afegim brou, fins a meitat de la cassola, i deixem que cogui a foc lent. Quan veiem que la carn, és gairebé cuita, corregim de sal, i hi afegim la cansalada, i les cols fregides. Ho deixem coure tot plegat uns cinc minuts més, i ja ho tindrem llest per servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se