Anques de granota, amb allets
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Set parells d'anques de granota,( van de dos en dos)
- Sal
- Oli d'oliva
- Tres bitxos petits( caienes)
- Tres alls laminats
1 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa, de mida mitjana.
Elaboració
En una cassola de terrissa de mida mitjana, posem a fregir amb oli d'oliva, els alls, i els bitxos. Tot seguit, afegim les anques salades, i tapem la cassola.
Les remenem una vegada, i quan són cuites, les traiem a taula en la mateixa cassola tapada, i !! bon profit !!
30min
Notes
Les anques de granota, les podem trovar tot l'any, en els centres de congelats La Sirena.
El pa ideal per acompanyar aquest plat, és el pa de pagès.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2522 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.