Llagostins estofats amb allets
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de llagostins de mida grossa
- Dos cullerots de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Vuit alls laminats
- Julivert picolat
- Una ceba picolada
- Un got de vi blanc
- Mig got de conyac
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Una cassola marinera metal·lica
Uns estalvis (salvamanteles)
Una paella gran
Elaboració
Primerament, en una paella gran amb un rajolí d'oli d'oliva, sofregim els llagostins i els flamegem uns tres minuts i els reservem.
A part, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picolada i quan és una mica rossa, afegim els alls laminats i el sofregit de tomàquet.
Seguidament, afegim el vi blanc i deixem que redueixi.
Tot seguit, afegim els llagostins i deixem que cogui tot plegat cinc minuts més, ho espolsem amb força julivert picolat, i ja podrem servir la cassola a taula, amb un estalvis a sota, per tal de no cremar les estovalles.
1h
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1507 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.