Ostres amb cava

Categoria:
Estació:

Ingredients

Utensilis

Una plata i un estri per obrir ostres. I sobretot paciencia i compte amb els dits, ho dic per experiencia.

Elaboració

Comencem per obrir les ostres amb un estri adequat especialment per obrir ostres , o sinó un ganivet de fulla petita i dura. Les reservem en una plata o semblant per servir les ostres , amb la seva clova que te la carn. Allà on les obrim mirem de reservar el suc que tenen les ostres per difícil que sigui , es important per degustar unes bones ostres. Si veiem que això ens porta estona i dedicació posem gel picat sota les ostres i les mantindrà fresques. Un cop les ostres a la plata , les ruixem amb suc de llimona i seguidament amb molta cura les mullem també amb cava, recomano una cullera i no massa quantitat de cava , sempre una per una , unes gotes sobre de cada ostra. Una altra recomanació també , no deixeu passar massa estona , mengeu les ostres recent preparades , ja que el cava te gas i pot danyar la carnadura de l´ostra si reposa massa estona.

45min

Notes

La foto es orientativa , si aquest nadal en faig a casa posarè una foto.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se