Pèsols ofegats

Ingredients

  • 1Kg de pèsols
  • 1 manat de cebes tendres
  • ½ manat d’alls tendres
  • 1 ramet de fulles de menta,llorer i farigola.
  • 1 os de pernil
  • 1 botifarra blanca
  • 1 botifarra negra
  • 1 litre de bou de vedella
  • 2 cullerades de farina
  • Oli, sal i pebre

Elaboració

Sofregiu durant uns minuts, en una cassola amb oli, els alls tendres i la ceba (tallat tot ben finet) i el manat d'herbes.
Després afegiu-hi l'os de pernil i 2 cullerades de farina. Remeneu-ho bé perquè la farina se us cogui, i a continuació incorporeu-hi els pèsols de Llavaneres i el brou de vedella.
Doneu-hi unes voltes, i quan arrenqui el bull, poseu-hi les botifarres.
Deixeu-ho tapat i que bulli uns 25 minuts aproximadament, rectifiqueu-ho de sal i pebre si fa falta, i abans d'emplatar, retireu les botifarres per tallar-les a làmines. Podeu muntar el plat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4118 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: