Pesols a la Francesa

Ingredients

  • Pèsols,
  • Botifarra negra,
  • Un ramet de menta,
  • Ceba,
  • Mantega,
  • Cansalada fumada (bacó) tallada a tires,
  • Brou d’au,
  • Sal i pebre.

Elaboració

Fonem a la cassola una nou de mantega sense que es cremi.
Hi afegim la cansalada tallada a tires, l’enrossim, hi posem la ceba tallada a dauets i deixem que s’hi ofegui.
Hi afegim el ramet de menta, els pèsols i el brou d’au, la quantitat justa perquè quedin ofegats.
Quan gairebé estiguin cuits, incorporem els talls de botifarra negra, deixant que es desfaci una mica.

Notes

En comptes de pèsols frescos es poden utilitzar pèsols congelats


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4271 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: