Pesols a la Francesa
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pèsols,
- Botifarra negra,
- Un ramet de menta,
- Ceba,
- Mantega,
- Cansalada fumada (bacó) tallada a tires,
- Brou d’au,
- Sal i pebre.
Elaboració
Fonem a la cassola una nou de mantega sense que es cremi.
Hi afegim la cansalada tallada a tires, l’enrossim, hi posem la ceba tallada a dauets i deixem que s’hi ofegui.
Hi afegim el ramet de menta, els pèsols i el brou d’au, la quantitat justa perquè quedin ofegats.
Quan gairebé estiguin cuits, incorporem els talls de botifarra negra, deixant que es desfaci una mica.
Notes
En comptes de pèsols frescos es poden utilitzar pèsols congelats
Etiquetes:
Pesols a la francesa
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4271 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.