Crema de pebrots del " Piquillo ", amb cruixent de verdures
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Crema
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres porros
- Tres pastanagues, pelades
- Tres branques d'àpi, ( de la part més blanca)
- Un pot petit de pebrots del " Piquillo "
- Oli d'oliva
- Sal
- Nata líquida, per muntar
- Tres patates, pelades
- Aigua
6 racions
Utensilis
Sis escudelletes de terrissa.
Elaboració
Primer de tot, tallem les verdures en juliana molt fina, en tires de uns 10 centimetres de llarg, aproximadament.
Tot seguit, les salem, les passem per farina, i les fregim amb oli d'oliva, ben calent.
Quan són fregides, les traiem amb l'ajud d'una aranya, i les posem damunt un paper de cuina, i les reservem.
Seguidament, en una olla, amb oli d'oliva, saltem els porros , les patates, les pastanagues, l'àpi, i els pebrots, tot tallat a trossos regulars.
Tot seguit, afegim l'aigua necessaria, per fer la quantitat de crema, que vulguem.
Un cop les verdures cuites, passem la batedora elèctrica, i ho passem pel colador xinès a un altre cassó, on acabarem de fer la crema. Afegim un raig de nata líquida, ho corregim de sal, deixem coure cinc minuts més, i ja podrem servir la crema, en escudelletes de terrissa, o en plats. En el moment de servir la crema, afegim un grapadet de cruixent de verdures damunt, i ja tindrem acabat el plat.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1173 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.