Pebrots amb llagostins

Ingredients

  • Pebrot escalivat, llagostins, llaure, all, oli i sal

Elaboració

Coure els llagostins amb aigua, sal i una fulla de llaure durant 1 minut. Els colem i quan estàn frets els pelem deixant la cua sense pelar.
Piquem el all i li posem oli fen una pasta.
Suquem el llagosti amb la picada i l'emboliquem amb el pebrot escalivat, deixant la cua fora.
PODEN SERVIR PER APERITIU O PER ENTREMÉS.

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

990 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: