Calamars farcits de peix

Ingredients

  • 12 calamars.
  • 300 gr. de lluç net d'espines i pells.
  • 500 gr. de musclos.
  • 500 gr. de xirles.
  • 400 gr. de cues de gambes congelades.
  • 2 cebes.
  • 4 tomàquets.
  • 3 alls.
  • Julivert.
  • Oli.
  • Farina blanca.
  • Escuradents.

4 racions

Elaboració

Comencem per posar a bullir el lluç i un cop cuit el desfem amb les mans. Reservar.
Desprès, posarem a fer al vapor els musclos i les xirles.
Treiem les closques dels musclos i de la meitat de les xirles i reservem. També guardem el suc.
Posem les gambes descongelades i salpebrades a la paella i un cop cuites les reservem.
Mentre, netegem els calamars i deixem apart, les potes i les aletes, que tallarem petites i les passarem per la paella. Reservar.
Ara ja podem fer un sofregit amb una ceba i dos tomàquets ratllats. Un cop fet,, afegir el lluç, les gambes els musclos la meitat de les xirles i les potetes i ales del calamar. Remenar uns minuts i deixar temperar.
En una cassola fer un altre sofregit de ceba i tomàquet i afegir el suc de les xirles i els musclos.
Farcir els tubs de calamar amb l'ajut d'una cullera i sellar amb un escuradents.
Passar cada tub per farina blanca, fregir lleugerament per tots costats i posar a cassola del sofregit.
Coure una estona i abocar-hi la resta de xirles i una picada d'alls i julivert.
Deixar fer xup-xup i servir.

2h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7001 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: