Calamars farcits de peix
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 12 calamars.
- 300 gr. de lluç net d'espines i pells.
- 500 gr. de musclos.
- 500 gr. de xirles.
- 400 gr. de cues de gambes congelades.
- 2 cebes.
- 4 tomàquets.
- 3 alls.
- Julivert.
- Oli.
- Farina blanca.
- Escuradents.
4 racions
Elaboració
Comencem per posar a bullir el lluç i un cop cuit el desfem amb les mans. Reservar.
Desprès, posarem a fer al vapor els musclos i les xirles.
Treiem les closques dels musclos i de la meitat de les xirles i reservem. També guardem el suc.
Posem les gambes descongelades i salpebrades a la paella i un cop cuites les reservem.
Mentre, netegem els calamars i deixem apart, les potes i les aletes, que tallarem petites i les passarem per la paella. Reservar.
Ara ja podem fer un sofregit amb una ceba i dos tomàquets ratllats. Un cop fet,, afegir el lluç, les gambes els musclos la meitat de les xirles i les potetes i ales del calamar. Remenar uns minuts i deixar temperar.
En una cassola fer un altre sofregit de ceba i tomàquet i afegir el suc de les xirles i els musclos.
Farcir els tubs de calamar amb l'ajut d'una cullera i sellar amb un escuradents.
Passar cada tub per farina blanca, fregir lleugerament per tots costats i posar a cassola del sofregit.
Coure una estona i abocar-hi la resta de xirles i una picada d'alls i julivert.
Deixar fer xup-xup i servir.
2h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7001 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.