Spaghetti al gust indi

Ingredients

  • 400 grams de spaghetti,
  • 3 cullerades de mantega,
  • 3 cullerades de maionesa,
  • 4 cullerades de salsa de tomàquet,
  • 1 ceba gran,
  • 1 pebrot vermell gran
  • 1 pastilla de brou,
  • 1 decilitre de llet,
  • Coriandre i sal al gust.

4 racions

Elaboració

Es cuinen els espaguetis amb una cullerada de mantega i una mica de sal seguint les instruccions del fabricant perquè quedin al dente, quan aquests estiguin s'escorren i immediatament se'ls agrega aigua freda.

SALSA:

Es ratlla el pebrot y la ceba, es pica el coriandre i s'agrega tot a una paella amb 2 cullerades de mantega
Es cou a foc alt,
Si afegeix una pastilla de brou, la maionesa i la salsa de tomàquet.
Quan estigui ben cuit se li incorpora la llet, es regira, a foc lent i es deixa 1 minut més.
A poc a poc se li afegeix la pasta a aquesta salsa.
També se li pot afegir verdures, pollastre, tonyina, etc.
Servir tot seguit abans que es refredi


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1200 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: