Spaghetti al gust indi
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de spaghetti,
- 3 cullerades de mantega,
- 3 cullerades de maionesa,
- 4 cullerades de salsa de tomàquet,
- 1 ceba gran,
- 1 pebrot vermell gran
- 1 pastilla de brou,
- 1 decilitre de llet,
- Coriandre i sal al gust.
4 racions
Elaboració
Es cuinen els espaguetis amb una cullerada de mantega i una mica de sal seguint les instruccions del fabricant perquè quedin al dente, quan aquests estiguin s'escorren i immediatament se'ls agrega aigua freda.
SALSA:
Es ratlla el pebrot y la ceba, es pica el coriandre i s'agrega tot a una paella amb 2 cullerades de mantega
Es cou a foc alt,
Si afegeix una pastilla de brou, la maionesa i la salsa de tomàquet.
Quan estigui ben cuit se li incorpora la llet, es regira, a foc lent i es deixa 1 minut més.
A poc a poc se li afegeix la pasta a aquesta salsa.
També se li pot afegir verdures, pollastre, tonyina, etc.
Servir tot seguit abans que es refredi
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1200 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.