Pits de gall d'indi a la graella amb escalivada
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres pits de gall d'indi de mida mitjana
- Escalivada per tres racions (la trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Picada d'oli, all i julivert feta amb la batedora elèctrica)
3 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Una safata gran de porcellana blanca
Un biberó de plàstic
Un bol gran de vidre
Una batedora elèctrica
Unes pinces metal·liques
Elaboració
Primerament, fem l'escalivada per a tres persones i la reservem en el bol de vidre salpebrada i amanida amb un bon raig d'oli d'oliva.
Seguidament, en una graella elèctrica fiquem els pits de gall d'indi salpebrats, i amb l'ajud d'un ganivet filetejador els hi fem uns talls esbiaixats i els anem coent tot donant-hi voltes de tant en tant fins que són cuits al nostre gust.
Seguidament, els fiquem a la part de dalt de la safata, i a la part de baix repartim l'escalivada a tot lo llarg de la safata.
Tot seguit, amb l'ajud del biberó, reguem tant els pits com l'escalivada amb una mica de picada d'oli, all i julivert, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Notes
Els que disposeu de brasa natural, molt millor
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1660 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.