Raviolis frits all'amatriciana

Ingredients

  • Un got de llet semidesnatada.
  • Mitja llimona.
  • 500 grs. de raviolis (de carn, de bolets,etc).
  • 500 grs. de tomàquet triturat.
  • 200 grs. de cansalada.
  • 1 dent d’all.
  • 1 ceba.
  • 2 guindilles (o més, o menys.., depèn del gust de cadascú).
  • Parmesà ratllat.
  • Farina de galeta.
  • Oli d’oliva, sal i pebre.

4 racions

Elaboració

- Barregem el got de llet amb el suc de la mitja llimona, i ens esperem uns 10 minutets (el resultat serà una “buttermilk” casolana per hidratar els raviolis);
- Passem per la paella amb oli d’oliva la cansalada tallada ben fina, i la reservem.
- En el mateix oli hi afegim la ceba i l’all també ben picats, i a foc suau els anem cuinant.
- Quan la ceba i l’all comencin a estar dauradets, hi afegirem el tomàquet triturat (si cal, un punt de sucre també).
- Posarem els ravioli durant uns 10 minuts a dins de la “buttermilk”.
- Quan el tomàquet estigui a mitja cocció, li afegirem la cansalada i les/la guindilla, i salpebrarem al gust.
- Passarem cada ravioli per farina de galeta, i els fregirem (s’inflaran una mica; al tanto no els cremem).
- Servirem els raviolis frits sobre un llit amb la salsa matriciana, i espolsarem per sobre el formatge parmesà.

1h 10min

Notes

- Jo la serveixo amb l'acompanyament de la cançó "Viva la Mamma" dels Neri per Caso.
http://www.youtube.com/watch?v=w5iJg4-mWlQ


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1013 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: