Botifarra dolça de l'Empordà

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola.

Elaboració

Punxem les botifarres perquè no rebentin durant la cocció i poseu-les en una cassola amb un dit d'aigua, un got de moscatell, la pela d'una llimona, el sucre i la canyella. Posem la cassola al foc baix perquè les botifarres es coguin a poc a poc i no quedin endurides i, quan les vegeu rosses i brillants, com recobertes de caramel, les posem damunt les llesques de pa i servim ben calent.

30min

Notes

Recepte bastant tipica de carnaval, entre moltes altres.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se