Còctel de Marisc (salpicón)
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Còctel
Típica de: Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Pebrots verds.
- 1 Pebrot vermell.
- 1 Pebrot groc.
- 1 Ceba tendra.
- 250 grs. de gambetes.
- 400 grs. de musclos.
- 200 grs. de surimi.
- Oli d’oliva, sal i pebre.
- Mitja Lima.
- Vinagre.
- Farina.
- Pimentón (de la Vera o picant, a gust de cadascú)
2 racions
Elaboració
- Tallem molt fins els pebrots i la ceba tendra i ho barregem.
- Ho amanim amb l’oli, el suc de la lima, sal i pebre i reservem.
- Pelem les gambetes, posem un raig d’oli en una paella i daurem les gambes amb un punt de sal (el mínim temps).
- Alhora fem els musclos al vapor amb un raig d’aigua i un parell d’alls (quan l’aigua bulli apaguem el foc).
- Tallem ben prim el surimi i l’afegim als pebrots amb la ceba amb un polsim de pimentón.
- Afegim les gambetes i els musclos (afegim també un rajolí de l’oli de les gambes).
- Fregim els caps de les gambes, prèviament salats, enfarinant-los abans, i un cops daurats i els posem drets enmig del còctel per decorar (I per xarrupar..).
- Per últim, ratllem una mica de pell de la lima.
45min
Notes
- Servit amb el tema "Cuban Pete" (conegut per la película "La Mascara") http://www.youtube.com/watch?v=6PVuAS71XqA
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1972 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.