Sopa d'alls
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 dents d'alls grossos
- 1 litre i 1/2 de aigua
- Oli d'oliva arbequina, al gust de cada un
- Sal
- Pa de un dia
- 4 ous
4 racions
Elaboració
Es posa l'aigua al foc, pelarem els alls i els tallarem per la mitat, quan l'aigua bulli i tirarem els alls, tallarem el pa a crostons o a llesquetes primetes.
Dins a l'aigua si a de posar la sal i el oli d'oliva i a de bullir 1/4 d'hora, quan a passat el tems d'ebulliciö, se li agrega el pa tallat i se espere que torni arrencar el bull, se apaga el foc i si tiren els ous crus i am una forquilla es baten.
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1301 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.