Sopa d'alls

Ingredients

  • 4 dents d'alls grossos
  • 1 litre i 1/2 de aigua
  • Oli d'oliva arbequina, al gust de cada un
  • Sal
  • Pa de un dia
  • 4 ous

4 racions

Elaboració

Es posa l'aigua al foc, pelarem els alls i els tallarem per la mitat, quan l'aigua bulli i tirarem els alls, tallarem el pa a crostons o a llesquetes primetes.
Dins a l'aigua si a de posar la sal i el oli d'oliva i a de bullir 1/4 d'hora, quan a passat el tems d'ebulliciö, se li agrega el pa tallat i se espere que torni arrencar el bull, se apaga el foc i si tiren els ous crus i am una forquilla es baten.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1301 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: