Pastes de te

Ingredients

  • 100 g de mantega tova
  • 250 g de farina
  • 100 g de sucre
  • 3 ous
  • 1 cullerada de vainilla ensucrada
  • 1 cullerada de llevat en pols
  • Cireres confitades vermelles i verdes

6 racions

Elaboració

En un bol bateu 2 ous amb el sucre, afegiu-hi la vainilla, la mantega tova i per últim la farina barrejada amb el llevat.
Poseu tota aquesta pasta dins d'una mànega pastissera amb broquet gran i arrissat.
Unteu una llauna de forn amb margarina.
Amb la mànega pastissera feu formas amb la pasta damunt la llauna.
Talleu les cireres en 8 trossos cadascuna i poseu-les damunt de les pastes.
Poseu-ho al forn a 180ºC i quan hagin pujat, pinteu-les amb ou batut. Torneu-les a posar al forn i retireu-les quan comencina daurar-se.

45min

Notes

Renteu les cireres i aixugeu-les amb paper de cuina, ja que son tenyides i deixen caure un suc vermell damunt la ata i a les pastes.
Les podeu fer allargades i passades la meitat per xocolata.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

929 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: