Sopa de menuts de pollastre
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 gr. de menuts (fetges, pedrés etc.)
- 3 ous durs
- 3 alls
- 4 tomàquets
- 2 cebes
- 250 gr. de pa torrat
- Sal i oli
4 racions
Elaboració
Es tallen els menuts i talleu-los a bocinets.
Sofregiu en una olla amb oli els menuts; afeiu-hi les cebes picades, els alls i els tomàquets pelats i trossejats. Deixeu que agafi color i afegiu-hi 1 litre d'aigua i deixeu-ho bullir ben a poc a poc.
Quan els menuts estiguin cuits, afeigiu-hi el pa torrat i posseu una mica de sal.
Deixeu passar uns minuts i bateu-ho a má fins que el pa quedí desfet.
Abans de servir, afegiu els ous durs tallats a daus.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
1496 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.