Sopa de menuts de pollastre

Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 gr. de menuts (fetges, pedrés etc.)
  • 3 ous durs
  • 3 alls
  • 4 tomàquets
  • 2 cebes
  • 250 gr. de pa torrat
  • Sal i oli

4 racions

Elaboració

Es tallen els menuts i talleu-los a bocinets.
Sofregiu en una olla amb oli els menuts; afeiu-hi les cebes picades, els alls i els tomàquets pelats i trossejats. Deixeu que agafi color i afegiu-hi 1 litre d'aigua i deixeu-ho bullir ben a poc a poc.
Quan els menuts estiguin cuits, afeigiu-hi el pa torrat i posseu una mica de sal.
Deixeu passar uns minuts i bateu-ho a má fins que el pa quedí desfet.
Abans de servir, afegiu els ous durs tallats a daus.

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1496 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: