Mero al forn a l'empordanesa
Recepta per forn
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1,200 kg de mero
- 1 ceba grossa
- 1 1/2 dl d'oli
- 1 cullerada de vinagre
- 3 grans d'all
- Julivert
- Sal i pebre
Elaboració
Netegeu i talleu el mero a rodanxes; peleu i talleu la ceba a rodanxes.
Col·loqueu en una safata per al forn les rodanxes de mero, les cebes, els alls i el julivert picat, i tireu l'oli pel damunt.
Assaoneu-ho amb sal i pebre i tapeu-ho amb paper d'alumini abans d'introduir la safata al forn. A mitja cocció, tombeu el mero i afegiu-hi una mica d'aigua perquè no quedi sec,i el vinagre.
Quan estigui cuit, traieu la safata del forn i passeu el peix a una altra.
Abans de servir, cobriu-lo amb la salsa.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
2959 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.