Pèsols i carxofes
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g. de pèsols
- 759 g. de carxofes
- 150 g. de cansalada
- 80 g. de llarg
- 2 cebas
- 4 tomàquets
- 1 copeta de coñac
- Llorer, farigola, menta, saxolida i orenga
- 3 claus d'espècia
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Poseu al foc una cassola de fang amb el llard.
Talleu la cansalada a bocins petits, piqueu la ceba i sofregiu-ho a la cassola.
Piqueu ben petit els tomàquets. Renteu els pèsols desgranats, traieu les primeres fulles de las carxofes i talleu-les en cuatre trossos.
Poseu-ho tot a la cassola i afegiu les herbas, els claus i el coñac.
Feu una mica de brou per cubrir-ho i salpebreu-ho.
Poseu paper d'estrassa al damunt i tapeu la cassola.
Deixeu que faci xup-xup uns 30 minuts.
Abans de servir, separeu les herbes.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
1811 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.