Bacallà a la llauna
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 750 g de morro de bacallà
- 5 grams d'all
- 1 got de vi blanc
- 20 g de pebre vermell
- Farina
- 2 dl d'oli d'oliva arbequina
- Julivert
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Talleu el bacallà a trossos mitjans i deixeu-los en remull 24 hores, canviant l'aigua 5 o 6 vegades.
Quan estigui dessalat, escurreu-lo i assequeu-lo amb un drap.
Poseu l'oli en una paella.
Quan estigui calent, fregiu els trossos de bacallà, enfarinats i espolsada la farina que sobri.
Quan estiguin daurats, poseu-los en una llauna per al forn.
En el mateix oli de fregir el bacallà fregiu els grans d'all, pelats i tallats prims.
Quan comencin a agafar color, retireu la paella del foc i afegiu-hi el pebre vermell.
Remeneu-ho de seguida.
Aboqueu-hi el got de vi blanc i torneu-ho un moment al foc perquè s'evapori una mica.
Tireu la barreja damunt del bacallà.
Espolseu-hi julivert trinxat pel damunt i poseu-ho uns minuts al forn.
Se serveix en la mateixa llauna.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2446 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.