Faves saltades, amb alls tendres

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Païs Valencià
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un quilo de faves tendres, tipus babi
  • Un manat d'alls tendres
  • Sal
  • Ví blanc
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

En una paella amb tapa, posem un rag d'oli d'oliva, i posem a fregir els alls tendres, tallats a trossos menuts, amb un polsim de sal. Seguidament, afegim les faves desgranades, i un raig de ví blanc, i un polsim de sal.
Tot seguit, abaixem el foc, tapem la paella, i deixem que es cogui tot plegat, molt lentament. Quan tot el conjunt sigui cuit, ja ho podrem servir a taula en la mateixa paella, i !! bon profit !!.

40min

Notes

Aquestes faves, me les va ensenyar a fer, el meu amic en, Vicente Ramos, natural de Burjasot, que deia, que les faves, no necessitaven res més per ser bones, que unes bones faves, i un manat d'alls tendres.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6206 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: