Gall al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Dieta: celíaca
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 Gall (peix)
- 8 patates
- 1 porro
- 1 pastanaga
- Aigua, oli i sal
4 racions
Elaboració
1. Pelem i rentem les patates. Les tallem amb làmines. Mentrestant preescalfem el forn.
2. Col·loquem les patates en una plata pel forn, cobertes d'aigua i una mica d'oli. Hi afegim el porro i la pastanaga.
3. Ho deixem coure al forn una mitja hora aproximadament.
4. Salem el gall i l'afegim a les patates, sencer o a talls, i ho deixem coure una mitja hora més.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3138 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.