Clóissas a la marinera
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kilo de clóissas
- 1 ceba
- 3 alls
- Julivert
- 3 cullarades de farina
Utensilis
Una olla, una casola, una espatola. un murte
Elaboració
Es bullen les clóissas es guarda el caldó per després es ratlla la ceba es posa a la cassola
amb poc foc ja que ha de coure quan està cuita es posa la picada del alls i del juliver;
Hi despés la farina. es dóna un parell de voltes i es posa el suc de les clóissas a la cassola.
Hi es torna a remena perquè es barregi tot.
10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2425 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.