Patates de festa major
Ingredients
- 1 Kg de patates
- 1/4 de kg de magre de porc
- 1/4 de kg de vedella
- 1/4 de kg de pollastre
- Alls
- 1 ceba
- 3 tomàquets madurs
- Un rage't de vi ranci
- Canyella
- Llorer
- Formatge rallat
- Oli
- Sal
Elaboració
Es fa un rostit amb el vegetals, la carn i el vi.Quan sigui a punt, es passa per la picadora i s'hi afegeix una mica de beixamel suau, no massa espessa, que lligui la carn. Tallarem discs de patata no massa fins, i els fregirem i els reservarem.En una safata de forn, posarem una capa de picada i una altra de patata i així successivament. L'última serà de carn picada. Li tirarem força formatge ratllat per sobre i ho posarem al form a gratina.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
2645 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.