Canelons de pollastre

Ingredients

  • 1 pollastre troçellat
  • 1 ceba
  • 1 tomaquet
  • 1 gra de all
  • 1 fulla de llaure
  • 1 caixa de canelons
  • 1 paquet de formatge rallat
  • salsa beixamel
  • sal i pebre

Elaboració

En una cassola posen el pollastre a rostir amb totes las verdures.
Deixar refredar i paseu la carn i las verdures per la picadora.
Embolicar els canelons amb la pasta de carn.
Gratinar al fort amb la salsa beixamel i el formatge rallat.


Recepta de cuina de Canelons de pollastre
CANELONS DE POLLASTRE
per Dolors Díaz Ruiz

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2845 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: