Pebrots del piquillo amb botifarra de ceba

Ingredients

  • 12 pebrots del piquillo
  • 2 ceba
  • 1 botifarra de ceba
  • 50gm panxes de Corint
  • 250gm tomàquet triturat
  • 1 cullereta de sucre
  • 4 cullerades de oli de oliva
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Posar les panxes en aigua una mica calenta.
Pelar i picar la mitat de la ceba ,sofregir la ceba en 2 cullerades de oli, afegir la botifarra sense pell sofregir tot, remenat de tan en tan.
Treu del foc i poseu las panxes ben escorregudes.
Amb una cullera omplin els pebrots en la massa, tanquen en un escura dents.
Sofregir la resta de la ceba i el oli fins que quedin transparent,afegim el tomàquet, el sucre,la sal i el pebre.
Deixar uns 10 minuts al foc,afegir els pebrots i deixar 10 minuts mes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1925 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: