Coca de Sant Joan
Categoria:
Postres i dolços
Estació: estiu
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 300gm. de farina
- 100gr.de sucre
- 100gr.de mantega
- 2 ous
- 20gr.de llavat en pols
- 1/2 got de llet
- 1 branca de canyella
- 1/2 pell de llimona ratllada
- Pinyons
- Fruita confitada variada
Elaboració
Desfem el llevat amb la llet una mica calenta.
Afegim 3 cullerades de farina i la treballem fins tindre una massa llisa.La deixem reposar fins que es faci el doble de gran
Fem un volcà sobre el mabre amb la farina i posem al centre la mantega, els ous,el sucre,la llimona.
Treballem els ingredient amb las mans una estona i després hi afegim la massa que teníem abans.
Ho seguim barrejant fins que tinguem una massa ferma.
L'estirem sobre una placa de forn coberta d'oli o mantega i li donem forma.
La pintem amb ou i la decorem.
Li posem sucre per damunt i els pinyons,la posem al forn uns 20 minuts a 180º.202
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2065 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.