Coulant de lluç i marisc
Categoria:
Peixos i mariscos
Ingredients
- 500gm de lluç sense pell ni espines
- 1 llesca de pa de motllo sense crosta
- Llet
- 1 ou
- Sal
Per el farcit:
- 100gm de carbassó
- 1 calamar
- 10 musclos
- 12 gambes llagostineres (4 són per a decorar)
- 16 cloïsses
- 1 gra d'all
- Julivert picat
- Sal
Per a la salsa:
- Els caps i les closques de les gambes
- 400 ml de nata líquida 35%mg
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
Peleu les gambes.
Per a la salsa, sofregiu les closques i els caps de les gambes amb un raig d'oli d'oliva.
Afegiu-hi la nata i deixeu-ho coure uns 10 minuts.Coeu-la.
Amb un robot de cuina, tritureu el lluç junt amb l'ou, el pa humitejat amb llet i un pessic de sal.
Obriu les cloïsses i reserveu-les.
Per al farcit, obriu els musclos en una paella sense gent d'aigua i piqueu-ne la carn.
Peleu el carabassó i talleu-lo a daus menuts. Saltegeu el carbassó i afegiu-hi les gambes,el calamar i el musclos tallat. Afegiu-hi l'all i el julivert picats.Rectifiqueu-ho de sal.
Pinteu 4 flameres amb oli i folreu-les amb la pasta de lluç. Farciu-les amb el saltejat de marisc. Coeu-les al bany maria durant 15 minuts a 150º.
Serviu-les amb la salsa,les cloïsses i les gambes reservades.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1574 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.